Mobil: +420 774 084 996
Email: info@m4f.cz

Extrifit Hydro 77 DH12

Výrobce: Extrifit

Zvolte variantu produktu

baleni prichut cena vč.
DPH
2270g 1 599,- Kč
Co znamená, že je protein hydrolyzovaný? Procesem hydrolýzy jsou bílkovinné vazby rozštěpeny proteázovými enzymy (enzymy štěpícími bílkoviny) na aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto aminokyseliny se nazývají polypeptidy. Jedná se o enzymatický proces hydrolyzace - pre-digestion („předžvýkání"). Jeho produktem je pro tělo skvěle využitelná bílkovina ve formě peptidů, které zahrnují: oligopeptidy (mají více jak 12 aminokyselin), dipeptidy (mají 2 aminokyseliny), tripeptidy (mají 3 aminokyseliny), tetrapeptidy (mají 4 aminokyseliny), pentapeptidy (mají 5 aminokyselin) atd. Index biologické využitelnosti BV 104 - 107.
Stupeň hydrolýzy – nejdůležitější údaj, který určuje kvalitu hydrolyzovaného proteinu. Proteiny mohou být vystaveny procesu hydrolýzy různou mírou, neboli mohou mít různě vysoký stupeň hydrolýzy. Na rozdíl od některých jiných výrobců uvádíme stupeň hydrolýzy nejen na etiketě výrobku, ale je obsažen přímo v jeho názvu - DH12, což je vysoký stupeň hydrolýzy, díky němuž má tento náš výrobek vysoký obsah krátkých peptidů. Proteiny s vysokým stupněm hydrolýzy jsou typické tím, že mají mírně, ale opravdu mírně a ne nepříjemně nahořklou chuť, což můžete pocítit i u našeho výrobku, a je to dokladem toho, že se jedná o skutečně kvalitní hydrolyzovaný produkt. Vyhněte se tzv. hydrům, které neuvádí stupeň hydrolýzy. Obvykle je to v takovém případě maximálně stupeň 4, který nemá význam v rychlosti vstřebávání bílkoviny. Jen je dražší.
Známkou kvality proteinových přípravků je i obsah jednotlivých bílkovinných frakcí, který Extrifit na etiketě tohoto výrobku jasně deklaruje: Hydro 77 DH12 obsahuje beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní sérový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 4 % a bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %.
Obsah aminokyselin ve 100 g Hydro 77 DH12 je podle jednotlivých příchutí 76165 - 79458 mg. Jeho výhodou je také nízký obsah sacharidů a tuku. Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.
DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:
  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 6 odměrek) do 2 – 3 porcí
  • díky vysokému obsahu krátkých peptidů s rychlou utilizací je tento protein vhodný pro konzumaci po tréninku, popř. i před tréninkem a ráno nalačno
  • rozmixujte obsah 1 odměrky (= 30 g) Hydro 77 DH12 ve 150 - 200 ml vody

Složení:

Čokoláda
enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza

Přidané látky: odtučněné kakao, aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), annato (přírodní barvivo), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci)
Vanilka
enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza

Přidané látky: aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), beta karoten a annato (přírodní barviva), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci)
Jahoda
enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5%, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza

Přidané látky: sušené jahody, aroma, extrakt z červené řepy a annato (přírodní barviva), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci)
Banán
enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH12 (obsah bílkovinných frakcí: beta-laktoglobulin 36 %, alfa laktalbumin 15 %, imunoglobulin 2,5 %, bovinní serový albumin 2,5 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza

Přidané látky: sušené banány, aroma, beta karoten a annato (přírodní barviva), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitin 0,29 % (pro instantizaci)
 
Nutriční hodnoty:
 HYDRO77
Přihlášení proběhlo v pořádku.
Jste příhlášen jako. Host.
Neplatné uživatelské jméno, nebo heslo.
Váš kód je v pořádku, sleva je aplikována.
Váš kód nebyl správně zadán, sleva nebude započítána.