Mobil: +420 604 803 144
Email: info@m4f.cz

Proteinová vanilková zmrzlina

 

 Je horké léto a ty si říkáš, že by to chtělo klasické ledové osvěžení ZMRZLINU? 

Problém je v tom co klasická zmrzlina obsahuje. Zmrzliny ve většině obsahují 15-30 % cukrů. Mohou obsahovat různá Éčka, nemusí být vyráběny z mléka ale různých náhražek. Mnoho zmrzlin je uměle dobarvována. Problém může vznikat i při přepravě zmrzliny. Zmrzlina, která už byla jednou vystavena větším teplotám. Ta pak může zajistit větší množství bakterií, které nám způsobí zdravotní problémy.

Pokud je zmrzlina bez čokoládové polevy většinou obsahuje 4-8% tuku ale s takovou polevu obsahuje cca 20 % tuku.

Ale dost o kupované zrzlině.

Jak si vyrobit zdravou zmrzlinu doma ? 



Postup:

Banány nakrájíme na kousky a dáme na pár hodin do mrazáku. Až jsou banány zmrzlé tak je smícháme s ostatními surovinami. Pak vše důkladně mixujeme. Pokud se stane, že bude směs příliš tuhá, můžeme přilét trochu mléka.


Vanilkový protein koupíš zde

 

  Typ  - pokud si budete mléko vyrábět doma sami, tak pro oslazení lze použít 3-4 sušené datle. Ty osladí mlého a pak ve zmrzlině není nutné používat další sladidla.




DOBROU CHUŤ





 

Přihlášení proběhlo v pořádku.
Jste příhlášen jako. Host.
Neplatné uživatelské jméno, nebo heslo.
Váš kód je v pořádku, sleva je aplikována.
Váš kód nebyl správně zadán, sleva nebude započítána.