Mobil: +420 604 803 144
Email: info@m4f.cz

Proteinová čokoládová zmrzlina

 
   Je horké léto a ty si říkáš, že by to chtělo klasické ledové osvěžení ZMRZLINU? 

Problém je v tom co klasická zmrzlina obsahuje. Zmrzliny ve většině obsahují 15-30 % cukrů. Mohou obsahovat různá Éčka, nemusí být vyráběny z mléka ale různých náhražek. Mnoho zmrzlin je uměle dobarvována. Problém může vznikat i při přepravě zmrzliny. Zmrzlina, která už byla jednou vystavena větším teplotám. Ta pak může zajistit větší množství bakterií, které nám způsobí zdravotní problémy.

Pokud je zmrzlina bez čokoládové polevy většinou obsahuje 4-8% tuku ale s takovou polevu obsahuje cca 20 % tuku.

Ale dost o kupované zrzlině.

Jak si vyrobit zdravou zmrzlinu doma ? 



Postup:

Tvaroh či jogurt rozmixujeme s proteinem a kakaem. Pak vložíme do mrazáku kde necháme pár hodin ztuhnout.




Čokoládový protein koupíš zde

 

  Typ  - pro oslazení lze použít 3-4 sušené datle nebo stevii. Datle namočíme do rostliného mléka nebo vody. Jen tak aby vody či mléka bylo co nejmenší množství. Necháme přes noc. Ideálně pak necháme vodu či mléka zmrznout v mrazáku. Pak zmrzlé například kostky mixujeme s lesním ovocem. 

  Čokoládovou zmrzlinu můžeš vylepšit tak, že přidáš burákové máslo 

Burákové máslo můžeš koupit ZDE  super skvělé je s bílou čokoládou ;) 


Čokoládové zmrzlině dodá šmrnc i směs ořechů, které můžeš použít už při mixování nebo pak až při konzumci.



DOBROU CHUŤ


Přihlášení proběhlo v pořádku.
Jste příhlášen jako. Host.
Neplatné uživatelské jméno, nebo heslo.
Váš kód je v pořádku, sleva je aplikována.
Váš kód nebyl správně zadán, sleva nebude započítána.